Evenementenorganisatie is een vak!

In het zakenleven is het van belang dat je weet wat je wilt en/of wilt verkopen of communiceren, je doelgroep duidelijk in beeld hebt, je doelen stelt en die vertaald naar een effectief evenement of meeting. Dat moet vervolgens binnen de gestelde kaders en het beschikbare budget (creatief) worden vorm gegeven, georganiseerd en geproduceerd worden. Een dergelijk(e) evenement of meeting vraagt direct aansluitend ook om vervolgacties en een goed overzicht van de 'return of investment' (ROI)...

Waar de maand december zich bij uitstek leent voor afsluiting, reflectie, viering, samen zijn en nieuwe doelen stellen leent de maand januari zich voor het plannen en effectueren van zaken. Voor de concrete realisatie hiervan is 'de ontmoeting' vaak t.

Ofwel, dit gaat ver voorbij aan alleen even 'de slingers ophangen'!
 
Met ons bedrijf Eventerim, event- en congresmanagement weten wij waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Wij verzorgen al jaren de creatie, planning, organisatie e/o uitvoer van zeer uiteenlopende evenement(en). Zowel op management- als operationeel niveau.

Wij zijn lid van een actief netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congresspecialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.
Natuurlijk helpen wij ook u heel graag verder bij de organisatie van uw inspiratievolle, memorabele, unieke of spectaculaire evenement en bijeenkomst...!
Bent u op zoek naar een partij die uw evenement rendabel maakt? Bel of mail ons dan voor een persoonlijke afspraak.
Wij kijken er alvast naar uit!
Hartelijke groet, Michiel Smilde

Eventerim, event- en congresmanagement
www.eventerim.com | smilde@eventerim.com | 06 243 488 50