Eventmanager |  Eventdesigner | Eventproducer | Eventmarketeer | Eventcoach

Eventerim is een zeer professioneel en ervaren full-service evenementenbureau dat bedrijven en organisaties ondersteuning biedt bij het strategische- en creatieve proces, de planning, de organisatie en/of de uitvoer van een waardevol en memorabel bedrijfs- of publieksevenement. Als betrokken en inlevende partner in communicatie helpen wij u graag om uw dromen en ambities te realiseren. 

Onze flexibel inzetbare, enthousiaste en zeer ervaren evenementen specialisten sluiten zich graag aan bij een intern projectteam, maar u kunt er ook voor kiezen de planning en organisatie van een project of delen daarvan extern bij ons onder te brengen. De gepassioneerde projectmanagers zijn in verschillende rollen en/of functies inzetbaar, zowel op freelance- als interim basis.

Eigenaar en gepassioneerd evenementen specialist Michiel Smilde was nauw betrokken bij en/of verantwoordelijk voor de planning en organisatie van ruim 1.550 evenementen, congressen, feesten, kick-off meetings, jubilea of andere bijeenkomsten. Samen met zijn team stelt hij de hier verworven kennis, kunde en ervaring graag ten dienste van uw project. Succes gegarandeerd!