Citymarketing

Michiel Smilde is al enige jaren actief op het gebied van citymarketing.

In 2007 ontving hij al het Haagsch Jantje. Deze onderscheiding werd op initiatief van het Convention Bureau Den Haag (onderdeel van Den Haag Marketing) uitgereikt aan de persoon die zich op een bijzondere wijze heeft ingezet, om de samenwerking tussen de Haagse congres- en evenementenbranche en het bedrijfsleven naar een hoger niveau te tillen.

Als inwoner van en ondernemer in de gemeente Haarlemmermeer is Michiel vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkelingen rondom citymarketing. Sinds 2014 is hij lid van het Kernteam Citymarketing binnen deze gemeente. Het 10-koppige kernteam is samengesteld uit actieve Haarlemmermeerders, die vanuit 3 vastgestelde citymarketing thema’s actief meedenken en willen meewerken aan het naleven e/o verwezenlijken van de strategie en doelen die zijn vastgesteld binnen de citymarketingvisie van Haarlemmermeer. De verantwoordelijk wethouder Adam Elzakalai en manager Citymarketing Haarlemmermeer maken vast onderdeel uit van het kernteam. Het team komt 2-maandelijks samen. Zij fungeert als denktank en beoordeelt bestaande en nieuwe plannen. Zij vormen daarnaast de ogen en oren binnen de samenleving ten aanzien van het signaleren van bestaande of nieuwe kansen en mogelijkheden, welke aansluiten op de citymarketing visie van de gemeente. Als citymarketing ambassadeurs van de gemeente proberen zij de draagkracht van citymarketing binnen de gemeente te vergroten en actief bij te dragen aan de positieve presentatie van de gemeente buiten haar grenzen.


Heeft u interesse om van gedachten te wisselen of kan Michiel u helpen bij de realisatie van citymarketing gerelateerde evenementen of bijeenkomsten, dan vragen wij vriendelijk contact met ons op te nemen.