Event- en congressupport

U zoekt een projectmanager

U wilt een evenement of congres organiseren, maar heeft geen idee waar u moet beginnen?! Welke zaken zijn binnen uw project van belang en welke niet of in mindere mate?

 

Inhoudelijk programma, locatie, catering, sprekers, techniek, decoratie; u heeft weinig of geen zicht op welke leveranciers er in de markt zijn en het beste aansluiten bij uw doelstelling, uw eisen, wensen en het beschikbare budget. Zijn uw doelstellingen, begroting en planning überhaupt wel realistisch gesteld?

 

Hoe stelt u uw projectteam samen en verkrijgt u draagkracht binnen uw organisatie? 

 

U zoekt een kennispartner. Een onafhankelijke, flexibele en slagvaardige partij die op verschillende niveaus met u mee kan en wil denken. Die naast u staat, u adviseert en u mogelijk voor kan gaan in het project. Een partij die u bijstaat in uw keuzes en in staat is om de meest professionele marktpartijen bij elkaar te brengen. Die vervolgens plant, coördineert, overzicht behoudt en zo nodig leiding geeft aan de voorbereiding, de uitvoer en de afronding van uw project.

 

U zoekt een consultant

De samenstelling van uw projectteam, commissie of bestuur is niet van dien aard dat u zichzelf een zorgeloze voorbereiding van uw ambitieuze project kan voorstellen. Uw gezelschap is vooral erg enthousiast en is bereidt zich helemaal te geven, maar mist specialistische kennis en vaardigheden. U hebt uw collega's wel hard nodig. Er is een hoop werk te doen en u beschikt over te weinig budget om de organisatie geheel uit handen te geven... 

 
Eventerim biedt u graag support binnen de volgende werkgebieden:

  • Management/voorzitterschap
  • Advies, creatie en/of begeleiding
  • Sponsorwerving
  • Inkoop en/of onderhandeling
  • Financieel beheer
  • Planning en organisatie
  • Productie
  • Backoffice
Met Eventerim dragen wij graag bij aan het succes van uw project of bijeenkomst! Eventerim neemt ook freelance-opdrachten aan.
 
Wij hopen spoedig met u in contact te komen. Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u, om de mogelijkheden van een eventuele samenwerking nader met u te bespreken.