Eventerim - Eventmanagement

Uw organisatie
U werkt voor een (corporate) organisatie welke zeer regelmatig uiteenlopende terugkerende evenementen of congressen initieërt en organiseert. Om dit te realiseren beschikt u over een eigen evenementen-/ congresafdeling of team dat deze zaken tot in detail voor u verzorgt.
U voorziet problemen...?!
Het aantal lopende projecten is groter dan dat u collega’s heeft, medewerkers nemen verlof of zijn om andere redenen korte of langere tijd niet beschikbaar. U wilt gewoon verder met uw plannen en wilt daarbij zoveel mogelijk de continuiteit binnen uw team behouden!
 
Of misschien heeft u behoefte aan tijdelijke specialistische kennis, kunde of ervaring om specifieke projecten uit te voeren of lopende zaken een extra boost te geven…?
 
U zoekt hiervoor gelijkgestemden die snel aansluiting bij één of
meerdere van uw projecten kunnen vinden, of hier de leiding over kunnen nemen. Bij Eventerim bent u hiervoor aan het juiste adres! 
  
Wat kunnen wij voor u betekenen? 
Conceptontwikkeling
Op basis van uw probleemstelling richten wij ons samen met u op de boodschap die gecommuniceerd moet worden, aan de emotie of beleving die bij uw doelgroep moet worden losgemaakt. Onze focus ligt vervolgens op het aantrekken van de juiste doelgroep, het communicatieve effect van het voorgenomen evenement en de door u gewenste commerciële doelstelling.
 
Accountmanagement
Binnen uw organisiatie onderhouden wij de interne en externe contacten ten behoeve van de planning en organisatie van uw evenement of congres. Wij sluiten contracten af en begeleiden u bij de betreffende zakelijke handelingen. Wij voorzien u bovendien van advies over samenwerking met relevante marktpartijen.
 
Projectmanagement
Wij voeren namens uw organisatie het management over het desbetreffende project en de mogelijk hiervoor aangetrokken specialistische marktpartijen. Essentieel hierbij is dat wij toezien op het behalen van de vooraf bepaalde communicatieve en commerciële doelstelling.
 
Wilt u meer over ons weten?

Graag maken wij een persoonlijke afspraak met u, om na te gaan of er voldoende basis is voor een intensieve en vruchtbare samenwerking. Denkt u er ook zo over?

 

Wij hopen snel in contact te komen!