Interim eventproducer | Freelance eventproducer
 
Naast projectmanagement levert Eventerim ook 'de handjes' tijdens de voorbereiding en uitvoer van uw evenement of bijeenkomst. Michiel of één van zijn collega's ondersteunt u graag bij de creatie, planning, inkoop, productie, de uitvoer en/of overall coördinatie van uw evenement, congres of bijeenkomst. Wij sluiten ons graag aan bij uw team én werkwijze, maar u kunt er ook voor kiezen het hele project of delen daarvan bij Eventerim onder te brengen.


Michiel Smilde staat bekend om zijn brede evenementenkennis, betrokkenheid, teamgeest en sterke hands-on mentaliteit. Hij is zowel assertief, inventief als  
creatief. Hij heeft een dienstverlenende instelling, is oplossingsgericht en communiceert makkelijk op verschillende niveau's. 

Zijn jarenlange ervaring deed hij op in de horeca en de evenementen-branche. Als sales & eventmanager was hij nauw betrokken bij de voorbereiding en uitvoer van uiteenlopende (inter)nationaal georiënteerde en spraakmakende evenementen, bijeenkomsten en festivals als Culinair Festival Lekker Laren.
 
    

Naast zijn verantwoordelijkheid voor sales, marketing en PR was hij centraal  aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever, interne afdelingen als suppliers.
 
Michiel is actief lid van EventTrust, een netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congres-specialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen, maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.
    
 
Bent u op zoek naar een ervaren, betrokken, flexibele en onafhankelijke eventplanner? Neem dan nu contact op met uw Partner in Eventbusiness!