Haarlemmermeer evenementen (@HLMRmeer)

Uw regionale evenementenspecialist

Eventerim, event- en congresmanagement is al vijf jaar gevestigd in Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer. Het bureau is zowel regionaal als (inter)nationaal werkzaam.
 
Het bureau levert op interim- of freelance basis ondersteuning aan corporate bedrijven, de overheid en/of organisatiebureaus. U kunt Eventerim met een gerust hart één of meerdere onderdelen van uw evenement(en) of congres(sen) toevertrouwen. Het bedrijf voert ook projecten in eigen beheer uit.

Eventmanager Michiel Smilde is actief binnen de volgende netwerken in Haarlemmermeer:Het team fungeert als denktank en beoordeelt bestaande en nieuwe citymarketingplannen. Zij vormen daarnaast de ogen en oren binnen de samenleving ten aanzien van het signaleren van bestaande of nieuwe kansen en mogelijkheden, welke aansluiten op de citymarketing visie van de gemeente. Als citymarketing ambassadeurs van de gemeente proberen zij de draagkracht van citymarketing binnen de gemeente te vergroten en actief bij te dragen aan de positieve presentatie van de gemeente buiten haar grenzen.


Evenementenorganisaties en –locaties en andere ondernemers die betrokken zijn bij evenementen verenigen zich in het Platform Events Haarlemmermeer. Door samen op te trekken willen zij de samenwerking bij werving, planning en organisatie van events en bijeenkomsten versterken. Bovendien hopen zij kennis, ervaring en netwerk onderling uit te wisselen.
Eventerim organiseert voor Ondernemersvereniging Ondernemend Hoofddorp meerdere evenementen, waaronder de jaarlijkse Nieuwjaarbijeenkomst en het Haarlemmermeers Ondernemerscongres. Founders van dit jaarlijks terugkerende congres zijn Ondernemend Hoofddorp, Gemeente Haarlemmermeer, OVHZ en het Haarlemmermeers Ondernemers Platform.
 


Eventerim, uw Partner in Eventbusiness, komt ook graag persoonlijk in contact met u!