Wat mag u van ons verwachten?

1. Zorgeloze voorbereiding en uitvoer 

Wij garanderen u een feilloze en professionele planning, organisatie en uitvoer van uw evenement of bijeenkomst.

2. Ervaren en integer

Evenementenspecialist Michiel Smilde heeft tot voor 7 jaar geleden in uiteenlopende functies bij internationale A-merken gewerkt in respectievelijk de horeca en de evenementenmarkt. Inmiddels heeft hij met zijn eigen bedrijf Eventerim vele prachtige evenementen en bijeenkomsten op zijn naam staan.

     

Michiel staat bekend om zijn brede diepgewortelde evenementenkennis, betrokkenheid, teamgeest en sterke hands-on mentaliteit. Hij is zowel assertief, inventief als creatief. Hij heeft een dienstverlenende instelling, is oplossingsgericht en communiceert makkelijk op verschillende niveau's. 

Zijn bedrijf Eventerim is aangesloten bij EventTrust, een nauw samenwerkingsverband van zelfstandige, onafhankelijke event- en congresspecialisten. De aangesloten professionals delen kennis, kunde, ervaring, netwerk en zo mogelijk of gewenst ook opdrachten. 
 
In geval van bv ziekte, last-minute wijzigingen, opschaling van een evenement of de wens naar specialistische kennis en kunde vullen en voelen de deelnemers elkaar feilloos aan en bieden zij elkaar waar nodig ondersteuning en back-up.

3. 100% transparant en kostenbesparend

- Directe, open en eerlijke communicatie
- Transparante offertes en facturen
- Vast uurloon of projectprijs
- Lage overheadkosten
- Wekelijkse voortgangsrapportages
- Optimale inzet van leveranciers, producten e/o diensten (inkoop/inhuur)
- Strenge budgetbewaking
- Return of Investment (ROI)

4. Strikte planning en naleving van afspraken

Afgestemd op het soort opdracht werken wij graag volgens een strikte projectplanning. Deze werkwijze levert structuur, overzicht en duidelijkheid op. Voor zowel u als opdrachtgever, het projectteam als voor Eventerim.
 

5. "One Soul - One Goal"

Eventerim schuift graag bij u aan in de organisatie. Wij stellen onze  zorgvuldig opgebouwde kennis, kunde, ervaring en netwerk volledig ten dienste van uw bedrijf. Wij ondersteunen u bij de creatie, organisatie en realisatie van uw evenement of congres. Uw belang is ons belang!
 
Wij sluiten ons graag aan bij uw team én werkwijze, maar u kunt er ook voor kiezen het hele project of delen daarvan bij Eventerim onder te brengen.
 
Eventerim biedt op projectbasis ondersteuning bij de planning, organisatie en uitvoer van uw evenement. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

6. Onafhankelijk en flexibel

Eventerim is geheel onafhankelijk en werkt op interim-, freelance- of projectbasis. Wij zijn niet gebonden aan vaste collega's, partners, leveranciers, werkvormen of structuren.
 
Wij onderhouden actief de kennis over en het contact met de markt en weten precies wie wat doet en wat zij in voorkomende gevallen voor u zouden kunnen betekenen. Eventerim is altijd op zoek naar de meest optimale samenwerking tegen het hoogst haalbare resultaat.
 
In geval wij zelf een projectteam mogen samenstellen, dan zullen wij hiervoor veelal onafhankelijke specialisten aantrekken. Elk project vraagt nou eenmaal om een specifieke expertise en aanpak.
 
Wilt u zich verder laten informeren? Neem dan nu contact op met Michiel. Uw onafhankelijke Partner in Eventbusiness! 

Wanneer Eventerim |Testimonials & referenties | Tarieven | Offerte aanvragen