Nieuwsitems‎ > ‎

Evenementenorganisatie is een vak!

Geplaatst 22 nov. 2013 05:37 door Michiel Smilde   [ 22 nov. 2013 06:22 bijgewerkt ]
(Mailing November 2013)  
Geachte heer, mevrouw,
De maanden december en januari zijn met stip de maanden van afsluiten, reflectie, overwegen, vieren, samen zijn, delen, nieuwe doelen stellen en plannen maken. 'De ontmoeting' is hierbij het sterkste communicatiemiddel, veelal vormgegeven in een persoonlijke afspraak of een evenement.
In het zakenleven is het daarbij van belang dat je weet wat je wilt en/of wilt verkopen of communiceren, je doelgroep duidelijk in beeld hebt, je doelen stelt en die vertaald naar een effectief evenement of meeting. Dat moet vervolgens binnen de gestelde kaders en het beschikbare budget (creatief) worden vorm gegeven, georganiseerd en geproduceerd worden. Een dergelijk(e) evenement of meeting vraagt direct aansluitend ook om vervolgacties en een goed overzicht van de 'return of investment' (ROI)...
Ofwel, dit gaat ver voorbij aan alleen even 'de slingers ophangen'!

Met ons bedrijf Eventerim, event en congresmanagement weten wij waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Wij verzorgen al jaren de creatie, planning, organisatie e/o uitvoer van zeer uiteenlopende evenement(en). Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wij zijn lid van een actief netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congresspecialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.

Natuurlijk helpen wij ook u heel graag verder bij de organisatie van uw inspiratievolle, memorabele, unieke of spectaculaire evenement en bijeenkomst...

Bent u op zoek naar een partij die uw evenement rendabel maakt? Bel of mail ons dan voor een persoonlijke afspraak.

Wij kijken er alvast naar uit!

Hartelijke groet, Michiel Smilde

Eventerim, event- en congresmanagement
www.eventerim.com | smilde@eventerim.com | 06 243 488 50