Nieuwsitems‎ > ‎

Eventerim ontwikkeld standconcept 2012

Geplaatst 27 nov. 2011 05:17 door Michiel Smilde   [ 22 nov. 2013 06:23 bijgewerkt ]

ZakenPlatform 2012: Het ontmoetingspunt voor Ondernemend Hoofddorp

Op 12 en 13 december 2012 wordt in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen opnieuw beurs ZakenPlatform georganiseerd. Dé promotiedagen voor Haarlemmermeer en de regio Schiphol. ZakenPlatform biedt aan zowel kleine als grote organisaties een platform om bestaande en mogelijk nieuwe relaties te ontmoeten. Vereniging Ondernemend Hoofddorp zal zich in 2012 op een hele bijzondere wijze profileren.
Uit hoofde van bureau Eventerim, event- en congresmanagement heeft Michiel Smilde, ook lid van de vereniging, hiervoor een fraai concept bedacht en uitgewerkt. 

Met de inrichting van het centraal gelegen ‘Plein OH’ in 2012 krijgen deelnemende leden gelegenheid zich persoonlijk, maar onder gezamenlijke vlag te presenteren. Uitgangspunt van het concept is ‘synergie’. Het effect van een goede samenwerking is ten slotte groter dan elk van de samenwerkende partijen ooit afzonderlijk zal kunnen bereiken… Leden bundelen krachten. Niet alleen om ervaring, kennis, kunde en netwerk te delen, maar ook om tot aanzienlijke efficiency- en kostenvoordelen te komen.

Het omvangrijke, sfeervolle en eigentijds ingerichte ‘Plein OH’ 2012 bevindt zich op een prominente plek op de beurs en is van 4 zijden toegankelijk. Het plein beschikt over kleine maar functionele presentatie-plekken, een bar, opslagruimte, sfeermeubels, plantdecoraties en flatscreens met gecombineerde bedrijfspresentatie(s). Deelnemende bedrijven krijgen binnen de stand voldoende gelegenheid voor exposure.

Ieder lid van Ondernemend Hoofddorp krijgt onder dezelfde voorwaarden de gelegenheid in te schrijven op het ‘OH Plein’. Deelname is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen en de kans om als eenheid naar buiten te treden.

Gedurende de beurs worden er op gezette tijden seminars en workshops met uiteenlopende thema’s en onderwerpen georganiseerd. Op beide dagen staat er een Happy Hour ingepland voor zowel leden als gasten.

Leden van Ondernemend Hoofddorp kunnen zich via info@ondernemendhoofddorp.nl aanmelden voor de informatieavond eind februari 2012.