Nieuwsitems‎ > ‎

Moonen Packaging - Brainpack 2011

Geplaatst 27 nov. 2011 04:00 door Michiel Smilde   [ 22 nov. 2013 06:21 bijgewerkt ]
Op 8 november 2011 werd in Weert het event Brainpack georganiseerd. Opdrachtgever Moonen Packaging trok Michiel Smilde van Eventerim, event- en congresmanagement aan voor het eventmanagement over het evenement.

“Er werd veel kennis gedeeld, de hersens werden geprikkeld en er werden inspirerende verhalen verteld door de sprekers. Die combinatie zorgde tussen de bedrijven door voor leuke gesprekken en discussies”, vertelt algemeen directeur Gé Moonen. “Over de sourcing van hernieuwbare materialen, hoe je anders en creatiever kunt denken, wat social media in die processen kan bijdragen en over het belang van een goede business case. Natuurlijk valt en staat zo’n dag met de mindset van je gasten. Maar het mooie was dat de bezoekers van BRAINPACK2011 echt interesse hebben in het onderwerp en bereid zijn om hun ervaringen met anderen te delen. In feite krijg je dus precies de gasten waar het evenement om vraagt.”
 
 
In nauwe samenwerking met de afdeling marketing & communicatie van Moonen Packaging was Eventerim verantwoordelijk voor zowel de creatie, de productie, het inhoudelijke programma als het eventmanagement over Brainpack 2011.
 
Zie de eventsite voor meer inhoudelijke informatie.