Nieuwsitems‎ > ‎

Smilde businesspartner Starlabel

Geplaatst 27 dec. 2012 18:22 door Michiel Smilde   [ 22 nov. 2013 06:19 bijgewerkt ]

Opdrachtgever profiteert van korte lijnen!

Sonny Hoogwerf & Marleen Vanlaer, beiden vooral bekend vanwege hun grote successen met de weergaloze entertainmentband Sonny’s inc., breidden hun organisatie vorig jaar uit met (online) boekingsbureau Starlabel Entertainment.

Sinds september jl. maakt Michiel Smilde onderdeel uit van hun enthousiaste team. Met zijn komst zet Starlabel Entertainment o.a. in op een snel veranderende markt, waarbij de vraag naar kleine compacte en flexibele leveranciersorganisaties met diverse specialisaties onder één dak sterk toeneemt. Samen stoelen de businesspartners op ruim 20 jaar ervaring in respectievelijk de entertainment- en evenementenbranche.

De voorspoedige ontwikkeling van de band Sonny’s inc. leidde 1 jaar geleden al indirect tot de oprichting van Starlabel Entertainment. Al eerder werd er uit serviceoogpunt, zodra de band wegens een volle agenda ‘nee’ moest verkopen, actief naar een goed en professioneel alternatief gezocht. ‘Goed, beter, best’ was toen ook al het motto. Je wilt een bestaande of toekomstige relatie tenslotte niet met een kluitje het riet in sturen…

Het boekingskantoor werkte vanaf dag 1 vrijwel alleen met goed bekende ‘artiestenvrienden’. “Je weet dan precies wat je aan elkaar hebt. Niet alleen wat betreft de muzikaliteit, de performance en representativiteit voor de schermen, maar ook ten aanzien van de professionaliteit bij bv de voorbereiding van optredens. Een opdrachtgever moet zonder enige twijfel kunnen vertrouwen op goed en passend entertainment en een feilloze inbedding in zijn of haar evenement of bijeenkomst. Daar mogen zij ons zondermeer op afrekenen”, aldus Sonny.

De planning van entertainment staat bij Starlabel Entertainment nooit op zichzelf. Het moet aansluiten bij een doelgroep, een thema, een programma en een budget. De jonge maar zeer ervaren organisatie denkt daarbij heel graag met u mee!

Waar Sonny zich vooral richt op het artiestenbeheer en het programma- en showadvies richt Marleen zich op het algemene advies, de boekingen en het BackOffice. Michiel verzorgt het accountbeheer en ondersteund waar gewenst bij de productie van het entertainment en/of de organisatie van (delen van) het betreffende evenement.

“Op basis van deze krachtenbundeling is er een nieuw tijdperk aangebroken! Wij weten als geen ander wat TOP-entertainment is, wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken en hoe dit op elkaar afgestemd moet worden. Starlabel Entertainment adviseert, boekt, plant én produceert. Ofwel, alles in één hand en absoluut geen zorgen meer!”, aldus de eensgezinde ondernemers.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar advies?
Stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Marleen Vanlaer: 0031 (0)35 538 93 83. Wilt u direct een artiest, band of act in optie zetten of boeken klik dan hier door naar de boekingsmodule.