Brancheverenigingen en -organisaties

Samen met enkele van onze professionele partners hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in de ondersteuning van brancheorganisaties en -verenigingen. Samen bieden wij full-service ondersteuning bij de inrichting en het beheer van het secretariaat en de planning, organisatie en uitvoer van relevante bedrijfstaken, activiteiten en/of evenementen, congressen en beurzen.  

Een brancheorganisatie is meestal   een vereniging of   stichting welke zich   op non-profit  basis inzet voor professionalisering van een branche. Een brancheorganisatie probeert een zo groot mogelijk draagvlak binnen een branche te verkrijgen. Daarmee kunnen zij een blok vormen richting bijvoorbeeld de overheid en kunnen zij betere voorwaarden voor haar leden bewerkstelligen. Binnen de structuur van een brancheorganisatie worden ook vaak zaken als marketing, het delen van kennis, een keurmerk en opleiding ondergebracht. 

De grote brancheorganisaties daar gelaten, zijn er velen waar de ondersteunende faciliteiten ondergebracht zijn bij enthousiaste en betrokken leden. Naast het eigen ondernemerschap worden er door deze mensen vele kostbare uren in het reilen en zeilen van de organisatie geïnvesteerd. Met vereende krachten wordt een zo hoog mogelijk eindresultaat nagestreefd. Specifieke kennis wordt binnen het eigen netwerk gezocht of bij duurbetaalde bureau's ingekocht.

Beseft u ook dat dat best anders kan? Wij komen graag in contact met u!  

Wij bieden u namelijk rust, vertrouwen en professionaliteit op het gebied van zowel de inrichting als het beheer van uw secretariaat, de planning, organisatie en uitvoer van relevante taken, activiteiten en/of evenementen. Hiervoor hebben wij enkele professionals op het gebied van officemanagement, marketing, PR & Sales en evenementenorganisatie aangetrokken. Samen helpen wij u heel graag om uw  brancheorganisatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Voordelen:
  • Professionele ondersteuning en sparringpartner voor uw brancheorganisatie
  • Eén aanspreekpunt voor alle benodigde expertises
  • Professionele aanpak van taken, activiteiten en evenementen
  • Transparante rapportage
  • Een maandelijkse factuur
Bent u op zoek naar een ervaren, integere, betrokken specialisten? Neem dan nu contact op met Michiel. Uw partner in business!