Haarlemmermeer op de internationale kaart

Michiel Smilde is mede-initiatiefnemer van de nieuwe inspirerende SeeMore City guide Haarlemmermeer. Met deze guide worden toeristen en forenzen in Haarlemmermeer geïnformeerd over de vele bijzondere bezienswaardigheden, activiteiten en faciliteiten binnen de gemeentegrenzen van Haarlemmermeer.

Ervaring leert dat veel toeristen en/of forenzen Haarlemmermeer slechts als uitvalsbasis of werkplek zien. Vanuit hier worden dagtripjes naar bijvoorbeeld Amsterdam, Volendam, de Keukenhof of de kust gemaakt of wordt er afgereisd naar zakelijke bestemmingen en congressen in de regio. De forens loopt binnen bij zijn of haar baas en weet niet of nauwelijks wat er achter dat bedrijfsterrein te halen valt. Dat is jammer! Want in de poldergemeente Haarlemmermeer valt veel te ontdekken en de gemeente beschikt over vele goede en moderne faciliteiten.

Met de nieuwe overzichtelijke en smaakvol vormgegeven gratis SeeMore City guide Haarlemmermeer wordt Haarlemmermeer in al haar vormen zichtbaar en wordt de bezoeker getriggerd eens verder te kijken dan zijn of haar neus lang is. 

De SeeMore City guide Haarlemmermeer heeft zowel een informatief- als een onderhoudend karakter en wordt in een oplage van 100.000 exemplaren verspreid onder hotels en de grotere bedrijven in Haarlemmermeer (inmiddels ruim 180 adressen). De guide wordt in een stijlvolle standaard op de receptie- of ontvangstbalie gepresenteerd.

In de guide wordt de historie van de polder omschreven, maar de guide biedt ook duidelijke plattegronden, een seizoensgebonden activiteitenkalender en overzichten van sport-, recreatie- en openbaar vervoermogelijkheden. Maar ook musea, restaurants en winkels krijgen de aandacht die zij verdienen.

De SeeMore City guide Haarlemmermeer wordt 1 keer per jaar in het Nederlands-Engels uitgegeven en wordt ondersteund door o.a. de gemeente Haarlemmermeer, Winkelstad Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam Marketing en een 20-tal adverteerders.

Voor meer informatie: