Testimonials

HMS Host Cocktail- en Networking Event

Aantal gasten: 200 (internationaal)

Functie Eventerim: eventproductie en -management

 

Note uit the Moodie Blog:

"Talking of hosts, F&B concessionaire HMS Host kicked off FAB in glorious style last night with one of the most amazing opening cocktail parties I have ever attended in my 25 years in this business. Delegates were whisked on to canal boats for Champagne and canapes and taken throught the beautiful waterways of Amsterdam to the lovely atmospheric Hotel Dylan for a splendidly engaging, informal ‘walking dinner’ that was a great ‘foodie’ experience."

 

Martin Moodie founded Moodie International in early 2002, after nearly a decade and a half at Raven Fox, publisher of the prominent print publication, Duty-Free News International (DFNI). From 1996 to January 2002 he was Managing Director there, having been Group Editor until the company was acquired by Euromoney in 1995.


Referenties

 

Ondernemend Hoofddorp  - Hans Bakker, voorzitter

"Er zijn veel creatieve geesten maar weinig personen die daadwerkelijk zaken kunnen waarmaken en neerzetten. Michiel is er één van. Wat er ook georganiseerd moest worden; het Haarlemmermeers Ondernemers Congres, een Nieuwjaarsreceptie of een kleinere bijeenkomst. Het werd altijd perfect en met een verrassende creatieve twist verzorgd. Ik kan Michiel van harte aanbevelen!".Moonen Packaging - Gé Moonen, managing director Moonen Packaging BV

"We hebben Eventerim inmiddels drie keer ingehuurd ter ondersteuning van ons duurzaamheidevenement Brainpack. Beide keren verliep exact volgens planning. Michiel heeft de controle over alle onderaannemers en zorgt ervoor dat wij ons kunnen concentreren op onze taken. Helemaal TOP!"
Premium Events - Ron Speksnijder, eigenaar


"Michiel Smilde heb ik leren kennen als een gedreven en prettig persoon om zaken mee te doen. Hij is niet alleen een vakman die alle zaken met betrekking tot een evenement tot in detail verzorgt en uitvoert, maar voegt ook elementaire zaken toe zoals creativiteit en actief meedenken. Tel daarbij op dat Michiel een enorme schat aan kennis heeft op het gebied van evenement locaties en hun contactpersonen, dan hoop ik dat dit stukje tekst ook anderen prikkelt om Eventerim te vragen voor een volgend evenement.”


Heuvelman Sound & Vision - Hans Bolland, directeur-eigenaar

“Ik heb Michiel Smilde leren kennen als een sterke, aimabele  persoonlijkheid met een onschatbare kennis van de evenementenmarkt. Met zijn jarenlange ervaring binnen diverse disciplines in de evenementen-branche is hij uitstekend in staat tot het analyseren en optimaliseren van vraagstukken waarmee men wordt geconfronteerd bij het initiëren en organiseren van evenementen om exposure en omzet te vergroten/verhogen. Het netwerk van Michiel kan gerust worden beschouwd als een van de grootste en warmste netwerken uit de evenementenbranche. Niet alleen via de officiële netwerken, maar vooral ook op persoonlijke basis, is Michiel een netwerker pur sang. Dit netwerk stelt hem in staat de grootste vraagstukken samen met de beste specialisten op te lossen. Heuvelman sound & vision is dankzij Michiel in contact gekomen met prospects die op een andere wijze niet zo snel met ons in aanraking zouden zijn gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat Michiel met zijn bedrijf Eventerim veel klanten en relaties naar volle tevredenheid en succesvol zal adviseren en ondersteunen."


HMS Host - Ronald Loendersloot, Senior director Operations Europe
"Je orga
niseerde een bijzondere inspiratie tour voor ons. Tijdens deze dag heb jij ons met onze opdrachtgever "Amsterdam Airport Schiphol" langs diverse locaties en experts geleid. Naast het feit dat de goede relatie met onze opdrachtgever opnieuw bevestigd is heeft deze dag ons meer dan voldoende basis en ideeën voor de ontwikkeling van een grootschalig project op onze nationale Luchthaven gegeven. Nogmaals bedankt voor je expertise, gastvrijheid en inlevingsvermogen tijdens dit evenement."Stage Entertainment Int. - Tanja Dik, Directeur Stage Venues
"Michiel was in zijn functie in eerste instantie verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het Fortis Circustheater. Met de passie en inzet die hij had voor de locatie was hij niet alleen zeer goed in staat het Fortis Circustheater te verkopen, maar was hij tevens een belangrijk gezicht voor onze opdrachtgevers. Michiel had een grote passie voor onze locaties, maar zag ook het belang van groei van de evenementenmarkt in de bredere zin van het woord. Als bekroning op dit werk kreeg hij, zeer verdiend, van de (toenmalige) Haagse wethouder Citymarketing Huffnagel het 'Haagsch Jantje' uitgereikt, een jaarlijkse prijs die wordt gegeven aan die persoon die veel betekend voor de Haagse evenementen- en congresmarkt.

Later heeft Michiel met dezelfde passie voor de Amsterdam Convention Factory gewerkt en een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van deze locatie in de markt.

Wij hebben Michiel leren kennen als een gepassioneerd en betrouwbaar medewerker die niet alleen de opdrachtgevers aan zich wist te binden, maar ook binnen het team een belangrijke rol speelde. Met rust wist hij de hectiek binnen het team in goede banen te leiden.

Met het vertrek van Michiel gaat er een servicegerichte accountmanager voor onze opdrachtgevers en een rots in de branding weg voor zijn collega's van de afdeling Sales & Events." 


Circustheater Scheveningen - Hendrik Wassenaar, directeur Circustheater
“Michiel is a dedicated, committed and creative person, adds value to a team, has very good PR skills and understands the importance of high quality.”
Wilt u verder geïnformeerd worden? Dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Wat doet Eventerim | Wanneer Eventerim | Waarom Eventerim | Offerte aanvragen