Tips & Tricks

In de dagelijkse praktijk lopen wij regelmatig tegen hele leuke, handige, inspirerende e/o goede initiatieven aan. Daar waar mogelijk willen wij deze graag met u delen. 
 
Gratis bezoek aan beurs EvenementenContact
Een no-nonsense contact tussen aanbod en vraag binnen de evenement, entertainment en MICE branche op basis van een uniek concept. Zelfs de beurslocatie is een unieke locatie voor een bedrijfsevenement. De vierde editie van deze vakbeurs speelt zich af op 8 maart 2012 in de Expo Haarlemmermeer.
 
De vakbeurs is gericht op drie branches tijdens één dag: Evenementen, Entertainment en de MICE branche. Deze drie branches worden op één dag op één gigantische beursvloer vertegenwoordigd: veel kruisbestuiving binnen drie gerelateerde branches!  
 

Van 11.00 uur tot 16.00 uur is EvenementContact exclusief en gratis geopend voor inkopers binnen de evenementen, entertainment of MICE branche. Registreer je nu door onderstaande link te openen.

 
Pitch4You - Laat zien wie u bent! 
Zaken doen draait om vertrouwen. Uw geloofwaardigheid is bepalend voor uw succes!  De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Een goede persoonlijke presentatie is hierbij belangrijk, ook online. Laat zien wie u bent en waar uw kracht en passie ligt! Dát overtuigt en biedt een goede basis om tot zaken te komen! Met een persoonlijke video maakt u uw online presentatie compleet. Pitch4You helpt u daarbij! Meer weten? Open onderstaande link.
 
Werkplekzoeker
Bent u ook regelmatig op zoek naar een geschikte en makkelijk te bereiken locatie om uw klant te ontmoeten? Voor leuke, charmante en minder voor de hand liggende plekken verwijs ik u o.a. graag naar Werkplekzoeker. Meer weten? Open onderstaande link.
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ċ

Weergeven
Bezoek beurs EvenementenContact op 8 maart 2012.  10 feb. 2012 08:09 Michiel Smilde
ċ

Weergeven
Laat zien wie u bent!  10 dec. 2010 05:16 Michiel Smilde
ċ

Weergeven
Zoek je werkplek onderweg  28 dec. 2009 13:43 Michiel Smilde