Compact en slagvaardig relatie- en eventmarketingbureau


Planning & Productie | Management | Consult | Coaching

Eventerim biedt flexibel inzetbare, enthousiaste en zeer ervaren freelance- of interim eventmanagers, welke u snel en effectief verder kunnen helpen bij de planning en organisatie van uw evenement of bijeenkomst.  

Eventerim | Event- en Congresmanagement is een compact en slagvaardig relatie- en eventmarketingbureau dat u met haar team graag ondersteunt bij de creatie, planning, organisatie e/o uitvoer van uw evenement, congres of bijeenkomst. Zowel op management- als operationeel niveau. Onafhankelijk eventmanager Michiel Smilde organiseerde of was nauw betrokken bij de organisatie van ruim 1.500 kleine en grote events.  

Wij sluiten ons als 'specialist in evenementen' graag aan bij een intern projectteam, maar u kunt er ook voor kiezen de planning en organisatie van een project of delen daarvan extern bij ons onder te brengen. Onze projectmanagers zijn in verschillende rollen e/o functies inzetbaar, zowel op freelance- als interim basis.

Eventerim is gevestigd in gemeente Haarlemmermeer, Metropool Regio Amsterdam Schiphol maar werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Onafhankelijk, breed inzetbaar en flexibel
Eigenaar en freelance projectmanager Michiel Smilde is een onafhankelijke, flexibele en zeer ervaren vakman. Hij is actief lid van EventTrust, een informeel netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congresspecialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen, maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.

Wij helpen u heel graag verder bij de creatie, planning en organisatie van uw evenement!

Waarom Eventerim

"Opvallend in de manier van samenwerken met Michiel Smilde van Eventerim is de hoge mate van betrokkenheid, de kritische kijk op zaken, inventiviteit en het transparante projectmanagement. De 2e en 3e editie ('13 en '15) van ons Brainpack congres overtroffen de verwachtingen van de bezoekers qua inrichting, organisatie en culinaire aankleding. Dit komt door het goede netwerk van Eventerim, maar ook doordat Michiel de lat steeds hoger legt. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en niet elk idee is binnen onze setting uitvoerbaar, maar de creativiteit en ervaring brengen ons steeds dichter bij perfectionisme.

Bovendien erg belangrijk: je weet gewoon dat tijdens opbouw, de dag zelf en de afbouw alles loopt zoals het moet lopen..."

Marketing manager Moonen Packaging bv