Destinatie manager
Bestemmings- & locatiemanagement | Advies & bemiddeling | Meetingplanner
Professional meetingplanner

Onze zeer ervaren meetingplanners adviseren en ondersteunen je graag bij je zoektocht naar één of meerdere geschikte hotels, evenementen-locaties en/of toeleveranciers en helpen je waar gewenst bij de planning en organisatie van een corporate meeting, incentive, congres, tourplan, beurs of ander evenement.

Onze specialisten zijn in verschillende rollen en/of functies inzetbaar, zowel op freelance-, interim- als parttime basis. Wij staan staan garant voor een feilloze voorbereiding, uitvoer én nazorg, zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.
 

Kennis van de markt

Destinatie- & Eventmanager Michiel Smilde heeft binnen zijn loopbaan veel inhoudelijke en productionele evenementen- en locatiekennis ontwikkeld en een warm netwerk opgebouwd. De afgelopen jaren heeft hij zich daarbij veelvuldig op de gemeente Haarlemmermeer en de omliggende regio gericht. Zijn bedrijf Eventerim is gevestigd in Hoofddorp, op 20 minuten rijden van zowel Amsterdam, Haarlem als Leiden. 

Eventerim is verantwoordelijk voor als destination management (DMC) van het in 2018 opgerichte Convention Bureau Event Park Amsterdam, een structurele samenwerking tussen hotels, event- en meetinglocaties en eventsuppliers binnen de gemeente Haarlemmermeer op het gebied van marketing/pr/sales, netwerk, kennis en kunde.

Kunnen wij je helpen? In dat geval vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen.