Drive-in uitvaarten
Het nieuwe normaal in de uitvaartbranche

 

Onder strikte voorwaarden mogen er nu slechts 30 personen aan een uitvaartdienst deelnemen. Vanaf het moment dat de RIVM-richtlijnen, als voorbereiding op de ‘1.5 meter-samenleving’, worden versoepeld biedt Afscheid op Afstand een uniek nieuw drive-in uitvaartproduct aan. Het concept is ontwikkeld door van Rossum Facilities en Eventerim | Special Projects, in nauwe samenwerking met van der Maarel Eventstyling en de Vanzantenhal. 

 

Vanaf de ‘corona overgangsfase’ zal de organisatie, naast het nu gangbare aantal gasten, op meerdere locaties in Nederland 100% veilige drive-in uitvaartdiensten voor grotere groepen gaan faciliteren. De extra mensen kunnen dan samen met de familie, maar vanuit hun eigen auto en via een radio FM-frequentie, de uitvaart bijwonen en volgen. De uitvaartlocaties blijven ook gewoon beschikbaar voor kleinere groepen en indoor drive-throught’s.

 

Op dinsdag 21 april jl. is de eerste tijdelijke uitvaartlocatie in de Vanzantenhal in Nieuw-Vennep geopend. Voor extra capaciteit in de metropool regio Amsterdam is er een samenwerking met EXPO Haarlemmermeer afgesloten. De komende weken zullen er ook locaties in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, in Den Haag en Brabant worden ingericht.

Multifunctioneel

De aangesloten locaties zijn/worden stijlvol, 100% veilig en (technisch) compleet ingericht, zodat wij ze binnen een handomdraai kunnen ombouwen tot volwaardige meeting- en evenementenlocaties. Natúúrlijk binnen de richtlijnen van de 1.5 meter samenleving.

www.afscheid-op-afstand.nl

Contact

Wilt u nu of later samen met ons een uniek hybride evenement organiseren of laten ontwikkelen en bent u op zoek naar een actieve kennispartner en producent?

 

Wij helpen u graag en zijn direct bereikbaar via info@afscheid-op-afstand.nl (Check de website).

 

Graag tot ziens!