Happy2Meet
Connecting People & Business
Happy2Meet

Happy2Meet is hét onafhankelijke, gratis, interactieve online meetingpoint van de regio. Wij organiseren en faciliteren, om samen te bouwen aan een bruisend Haarlemmermeer.

De kracht van economisch herstel of groei ligt in de bekendheid en optimale vindbaarheid van 
ondernemers, organisaties en instanties. Maar óók een warme verbondenheid tussen hen onderling én de consument is van wezenlijk belang.

 

Voor ondernemers

Hoe kunnen ondernemers hun producten en diensten onder de aandacht brengen, gevonden worden én verkopen. En hoe en waar kunnen zij onderling kennis en kunde delen? Waar ligt de sleutel naar een succesvolle (her)start en wie kan hen daarbij helpen?

 

Voor inwoners en consumenten

Hoe kunnen inwoners en consumenten aan hun dagelijkse informatiebehoeften voldoen? Waar kunnen zij onder de beste voorwaarden hun boodschappen doen of een avond uit of sportactiviteit plannen? Waar kunnen zij op een leuke manier nieuwe ideeën opdoen en kunnen zij voordelen behalen?  

 

Er leiden vele wegen naar Rome, maar waar moet je beginnen?!

Op onze website happy2meet.nl bieden wij een overzichtelijke site met een groot aanbod van netwerken, ondernemers, clubs, activiteiten, ideeën en te behalen voordelen. Bovendien produceren wij wisselende reportages en vlogs vanuit de regio.

De rubrieken:
 

  • Ondernemerschap

  • Toerisme & recreatie

  • Kunst & cultuur

  • Eten & drinken

  • Sport

Onze video’s & vlogs worden volgens een vaste programmering op respectievelijk maandag en donderdag op de website geplaatst en via social media gedeeld. Speel ook onze wekelijkse Happy2Game regio quiz.

 

Note:

Michiel Smilde is mede-initiatiefnemer van Happy2Meet. Ten tijden van corona zocht hij, samen met andere ondernemers, naar een aansprekende methode om op geheel onafhankelijke wijze bestaande netwerken, platformen en bedrijven met elkaar en hun doelgroepen te verbinden. Zonder dat deze Happy2Meet als een bedreiging of concurrent zouden zien. Happy2Meet is een non-profit organisatie. 

Neem contact op via info@happy2meet.nl voor meer informatie of een partnership.