Online & Hybride evenementen
Livestream studio | Content management | Redactie | Productie
 

Natuurlijk is Eventerim ook thuis in de planning en organisatie van online- en hybride evenementen! Voor professionele LIVE ONLINE COMMUNICATIE, is het belangrijk om je van goed en creatief advies, een feilloze planning en organisatie, betrouwbare studiofaciliteiten én ervaren technisch specialisten te verzekeren. Wij ondersteunen je graag!

Als basis voor je ONLINE of HYBRIDE evenement bieden wij in samenwerking met Van Rossum Facilities (VRF) een state of the art streaming studio aan. Met de ondersteuning van ons  ervaren productieteam, aangevuld met een content manager en redactieteam, ben je verzekerd van een onvergetelijke, interactieve en afwisselende uitzending.

Eventerim helpt je graag de doelen en doelstellingen van je evenement te formuleren en deze te vertalen naar een aansprekend, afwisselend en interactief programma. Wij nemen je aansluitend graag de productionele- en redactionele taken uit handen. Dat kan zowel in de studio in Nieuw-Vennep als in een (nader op te bouwen) studio elders in het land. 

www.livestreamingstudio.nl

Overview Streaming Studio Haarlemmermeer.jpg
Lage zit.2.jpg