Partnerships
Convention Bureau Event Park Amsterdam

Binnen gemeente Haarlemmermeer is Michiel Smilde lid van Kernteam Citymarketing. Bovendien is hij mede-initiatiefnemer en bestuurslid van Convention Bureau Event Park Amsterdam. Samen met de in evenementenregio gevestigde MICE-professionals streven zij naar een bredere (inter)nationale bekendheid en een intensievere samenwerking binnen de regio.

Event Park Amsterdam is gevestigd in evenementengemeente Haarlemmermeer; in het centrum van de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Afscheid op afstand.nl


Michiel is in nauwe samenwerking met van Rossum Facilities verantwoordelijk voor het concept, creatie, productie en exploitatie van Afscheid op Afstand.nl, 'het nieuwe normaal' in de uitvaartbranche.

 

Lidmaatschappen
Ondernemend Hoofddorp

Ondernemersvereniging Ondernemend Hoofddorp is de grootste en meest actieve ondernemersvereniging van Haarlemmermeer. Zij heeft tot doel het behartigen van de belangen van de leden en het samenbrengen van alle aangesloten ondernemers in Hoofddorp en omgeving. Groei met ons mee in de mooiste ondernemers gemeente van Nederland!

 
MeerBusiness Haarlemmermeer

MeerBusiness is het unieke Haarlemmermeerse ondernemersplatform om voor uw bedrijf méér business te genereren bij 9.500 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en businessinformatie, die u in staat stellen om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Haarlemmermeer en Schiphol. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema.