top of page

Eén plus één is drie!

Geen werkdag gaat voorbij of ik verbind bedrijven, personen, ideeën en/of initiatieven aan of met elkaar. Of ik denk erover, heb het erover of onderneem concreet actie om verbinding te realiseren of faciliteren. Dat is geen verdienste. Het hoort bij mij, mijn vakgebied, mijn wereld en de mensen om mij heen. 


Het is de tijd van de Nieuwjaarsrecepties en warme ontmoetingen. Maar ook lopen de aanvragen voor mooie memorabele (inter)nationale congressen en evenementen binnen. Nieuwe initiatieven zijn of worden geboren en de komende weken en maanden verder vormgegeven. 


Zo stond er op 15 februari 2024 de 1ste Toerisme & Recreatie Top Haarlemmermeer op het programma. Een initiatief van Visit Haarlemmermeer waar Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Convention Bureau Event Park Amsterdam mede-afzender en organisator van mogen zijn. Het event wordt in het nieuwe conferentiecentrum van onze locatiepartner EXPO Greater Amsterdam georganiseerd.

 

Het thema is 'De kracht van samenwerken'. Iedereen werkzaam binnen(!) de toeristische- en recreatieve branche in Gemeente Haarlemmermeer is welkom om deel te nemen. Daarbij gaan wij er vanzelfsprekend vanuit dat veel van onze bestaande partners of leden zich zullen aanmelden. Maar ook de directeur-eigenaar, exploitant, of salesmanager van onze musea, sportcomplexen, bootverhuurbedrijven, culturele- en/of activiteitencentra (e.a.) zijn van harte welkom. 


Ultiem doel is om zoveel mogelijk mensen, disciplines en bedrijven aan elkaar te verbinden en synergie te bewerkstelligen. De ideeën en samenwerkingsverbanden die daar ontstaan zullen waar gewenst ook na het event door ons worden mee ontwikkeld, ondersteunt en/of gefaciliteerd.


Een fantastisch initiatief, waarmee wij onze krachten optimaal proberen te bundelen!


Foto: In gesprek met Ivo Berkhoff (Regiomanager KHN), tevens al jaren ambassadeur van ons convention bureau.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page