top of page

Wat is de uitdaging?

Bijgewerkt op: 28 okt. 2021

De ‘echte’ ondernemers zijn inmiddels wel boven water komen drijven. Vaak zoals verwacht, maar soms ook als een duveltje uit een doosje. Gaaf! Ik heb prachtige initiatieven langs zien komen. Jammer genoeg zijn ze niet allemaal tot volwassenheid gekomen, laat staan dat zij aan de voorkant succes hebben opgeleverd.


We blijven doorgaan Nu alle websites zijn geüpgraded en de interne structuren en concepten zijn aangescherpt, richten wij ons waar mogelijk op online of hybride events. Behoorlijk wat technische leveranciers en bureaus hebben hiervoor inmiddels het vertrouwen van hun opdrachtgevers weten te winnen.

Minister de Jonge gaf tijdens de laatste persconferentie (8-12-2020) aan dat hij de laatste coronavaccinaties pas na de zomervakantie van 2021 verwacht. Dat zet live nóg meer op achterstand. Wij weten tenslotte dat wij, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de opdracht, na een landelijke go nog de nodige voorbereidingstijd nodig hebben. Hoe goed we de langverwachte go ook voorbereid hebben. En hoe overtuigd, daadkrachtig en flexibel staan onze opdrachtgevers op dat moment in de wedstrijd?


LIVE is besmet

Vanwege het boven gemiddelde besmettingsrisico is onze branche aan handen en voeten gebonden. Wat denk jij? Hoe snel krijgen wij het optimale vertrouwen van onze corporate opdrachtgevers – en zij van hun relaties of bezoekers – terug als alle seinen op groen springen? En wat kunnen of moeten wij daar nu al voor doen?Eventmanager Michiel Smilde schrijft om de 4 tot 5 weken een blog voor Event Inspiration,

dè Nederlandse community voor eventinspiratie.


Foto: Michiel Ton

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page