Management, productie & conceptontwikkeling
"Samen unieke ervaringen creëren"

Evenementenspecialist Michiel Smilde staat bekend om zijn enthousiasme, brede evenementenkennis, nauwe betrokkenheid, teamgeest, creativiteit en sterke hands-on mentaliteit. Hij heeft een dienstverlenende instelling en is niet snel van zijn stuk te brengen. Hij acteert en

communiceert makkelijk op zowel strategisch- tactisch- en operationeel niveau. Mede dankzij zijn brede en warme netwerk is hij altijd in staat snel te schakelen en tot gerichte en effectieve aansprekende oplossingen te komen.  

Wilt u een hybride- of online evenement organiseren? 


Eventmanagement & conceptontwikkeling

Michiel is een ervaren communicatie- en evenementenspecialist; inzetbaar vanaf het moment van overweging en het formuleren van een duidelijke doelstelling tot de creatie, productie en uitvoer van een onvergetelijk en succesvol evenement. 

   1. Strategiebepaling

   2. Concept & creatie

   3. Inhoudelijke programma en sprekers

   4. Programmering entertainment

   5. Leveranciersadvies en inkoop

   6. Contracten en financieel beheer

   7. Interne- en externe communicatie

   8. Team- en projectmanagement

Op basis van zijn zorgvuldig opgebouwde kennis, kunde, ervaring én netwerk helpen Michiel en zijn team van specialisten je graag je communicatie-, marketing- en/of bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Eventproductie

Eventerim verzorgt ook de productie van je project. Samen met onze leveranciers ondersteunen wij je graag bij de creatie, planning, organisatie & inkoop, op- en afbouw, de uitvoer, begeleiding en/of de overall coördinatie van je evenement, congres, bijeenkomst of festival.

Locatiekeuze | Catering | Techniek | Inrichting | Beveiliging | Hostessen | Signing | Sprekers | Entertainment & Muziek | Programmaleiding

Draaiboeken | Communicatie | alle andere voorkomende zaken.

Eventconsultant/Eventcoach

Op basis van zijn jarenlange ervaring in de dienstverlenende-, locatie- en evenementenbranche levert Michiel graag een inhoudelijke- en creatieve bijdrage aan onderwerpen binnen evenementen gerelateerde projecten en trajecten.  

Zoek je een integere, creatieve, enthousiaste en betrokken kennisbron of katalysator? Of zoek je iemand die je team of medewerker(s) inspireert, tijdelijk aanstuurt, activeert, de weg wijst of anderszins ondersteunt? Dan raden wij je aan zeker even met Michiel te bellen!

Destinatiemanagement & DMC

Eventmanagementorganisatie Eventerim assisteert je als Destinatie Manager (DMC) graag bij de planning en organisatie van je (inter)nationale meeting, incentive, conferentie, beurs, tourplan, side event of ander evenement in of buiten de regio Amsterdam.

Op basis van ons warme netwerk in de regio Amsterdam en ruim 20 jaar ervaring in de Nederlandse meeting- en evenementenbranche bereiden wij de komst van jouw en je gasten tot in de puntjes voor. Wij staan bekend om onze effectieve en punctuele werkwijze, warme communicatie, unieke en creatieve concepten en een feilloze logistieke en productionele voorbereiding en uitvoer van een evenement. Maar nog veel belangrijker: wij hebben enorm veel lol in ons werk! 

 

Meer over destinatiemanagement.

Contactgegevens

(M) +31 (0)88 100 90 30

(T)  +31 (0)6 243 488 50  

(E) events@eventerim.com

Ons adres

Wilsonstraat 145 

2131 PN Hoofddorp,

Haarlemmermeer, Nederland

Bedrijfsgegevens

KvK 333 022 95

BTW NL 1675 09 123 B01

Bank NL61 INGB 0008 2859 23

Volg ons