Investeren in een goed evenement..!

Het organiseren van een evenement is net als koken. Vrijwel iedereen kan iets te eten maken. Maar voor het voorbereiden, koken en presenteren van een memorabel, hoogstaand en smaakvol meer-gangendiner vertrouw je liever op een professionele en ervaren Chefkok en zijn team.


Op basis van ruim 15 jaar ervaring in de horeca en ruim 20 jaar in de evenementenmarkt is Eventerim het bureau dat u vol vertrouwen de organisatie van uw evenement of bijeenkomst kunt toevertrouwen. Van het bedenken en uitwerken van een goed inhoudelijk en/of creatief plan tot een zorgeloze voorbereiding en een uitmuntende uitvoer. 

Wij stellen u kritische vragen, geven onze professionele input en nemen u het voorbereidend- en uitvoerend management en/of productiewerk graag uit handen! U kunt dan zorgeloos genieten van uw eigen event en met een gerust hart uw gasten de aandacht geven die zij verdienen. Het uitbesteden van de organisatie van uw evenement of bijeenkomst is de investering meer dan waard!

Mogen wij u ondersteunen bij de creatie, productie en/of organisatie van uw evenement of bijeenkomst? In een vrijblijvend persoonlijk gesprek delen wij graag de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking met u.

Tarieven

Op basis van een jarenlange ervaring en een groot referentiekader in de evenementen- en congresbranche rekenen wij marktconforme transparante tarieven vanaf € 55,00 per uur. Eventerim werkt zowel op uur- als projectbasis en biedt daarnaast de mogelijkheid tot de afname van een EventVoucher. Een aanzienlijk deel van de bij inkoop verkregen kortingen komen ten goede aan de opdrachtgever.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag.

Contactgegevens

(M) +31 (0)88 100 90 30

(T)  +31 (0)6 243 488 50  

(E) events@eventerim.com

Ons adres

Wilsonstraat 145 

2131 PN Hoofddorp,

Haarlemmermeer, Nederland

Bedrijfsgegevens

KvK 333 022 95

BTW NL 1675 09 123 B01

Bank NL61 INGB 0008 2859 23

Volg ons