Destinatiemanager
Locatie management | Meeting Planner | Advies & bemiddeling
Passende beste bestemming of locatie  

Als ervaren en gepassioneerd locatieplanner adviseert en helpt Michiel je graag bij je zoektocht naar een geschikte bestemming of één of meerdere hotels, meeting- en/of evenementenlocaties. Hij draagt bovendien graag bij aan de planning en organisatie van je corporate meeting, incentive, congres, tourplan, beurs of ander evenement.

Michiel is in verschillende rollen en/of functies inzetbaar; zowel op freelance-, interim- als parttime basis. Hij staat garant voor een feilloze voorbereiding, uitvoer én nazorg. Zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.
 

Kennis van de markt

Destinatie- & eventmanager Michiel Smilde heeft binnen zijn loopbaan veel inhoudelijke en productionele evenementen- en locatiekennis ontwikkeld en een warm netwerk opgebouwd. De afgelopen jaren heeft hij zich daarbij veelvuldig op de gemeente Haarlemmermeer en de omliggende regio gericht. Zijn bedrijf Eventerim is gevestigd in Hoofddorp, op 20 minuten rijden van zowel Amsterdam, Haarlem als Leiden. 

Destinatiemanager

Eventerim is verantwoordelijk voor het destinatiemanagement van het in 2018 opgerichte Convention Bureau Event Park Amsterdam; een structurele samenwerking tussen hotels, event- en meetinglocaties en eventsuppliers in de gemeente Haarlemmermeer op het gebied van marketing, PR, sales, netwerk, kennis en kunde.

Event Park Amsterdam is partner van internationaal marketingplatform Cvent (MICE) 

Kunnen wij je helpen? In dat geval vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen.

Partner of Event Park Amsterdam