top of page

Brainstormen voor gevorderden

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2020

Hub meetings Online brainstormen voor het hoogst haalbare resultaat

Het is mooi te zien dat heel veel mensen elkaar online opzoeken, van gedachten wisselen en tot nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden komen. Veelal in sociaal-maatschappelijk belang; ten dienste van de samenleving of om elkaar te helpen en ondersteunen bij nieuwe overlevings- en ontwikkelingsstrategieën.


Bijzonder hierbij is te zien dat wij veelal de steun in de eigen branche zoeken, terwijl wij waarschijnlijk in breder verband tot nog grotere stappen kunnen komen.

Ofwel: zet specialisten uit verschillende markten, met verschillende achtergronden, kwaliteiten, functies, doelstellingen, inzichten én netwerken aan één tafel en laat hen samen een probleem kraken en tot adequaat vervolg komen. Dan verwacht ik dat dat de deelnemers enorm zal inspireren en tot hele mooie nieuwe initiatieven en/of vervolgacties zal leiden.

Geloof je hier ook in en wil je samen met ons oplossingen bieden voor bestaande problemen en/of nieuwe ideeën, strategieën of concrete plannen helpen ontwikkelen voor de toekomst? Dan nodig ik je uit voor het volgende:


HUBS

Meld je aan voor één of meerdere van onze online ‘hubs’. Elke hub wordt samengesteld uit deelnemers uit verschillende branches, met verschillende achtergronden, interesses en functies. Per hub van maximaal 10 personen plannen wij wekelijks twee vaste hub meetings in. De meetings vinden wekelijks op maandag en donderdag (om resp. 15.00u. en 16.00u.) via ZOOM plaats. Elke hub meeting duurt maximaal 30 minuten. Elke hub krijgt vooraf een eigen thema en daaraan verbonden voorzitter toegewezen. Zowel deelnemers als externe organisaties of instanties kunnen vooraf onderwerpen en thema’s aandragen.

Wekelijks worden de resultaten van de hub meetings geïnventariseerd en gedeeld met de deelnemers.

DOE JE MEE?!

Vul dan op deze pagina je gegevens in en vermeld in het kadertje ‘bericht’ iets over je achtergrond, interesses en specifieke expertise(s).

Ik zal je dan vanaf maandag 30 maart a.s. inplannen bij één van de hubs. De meeting tijd, het onderwerp en de namen van de overige deelnemers volgen dan zo spoedig mogelijk.


Kennis is macht, samenwerken onze kracht!

Tot nader bericht berekenen wij geen kosten voor onze hub meetings. Regulier stellen wij een hub samen o.b.v. van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers per hub. De kosten hiervoor bedragen € 115,00 per persoon excl. btw. Naast het feit dat wij de hub met inspirerende mensen voor je samenstellen zijn hierbij 4 gearrangeerde en begeleide hub meetings inbegrepen. Achteraf ontvang je een verslag met actiepunten per meeting en een eindverslag.


Powered by Eventerim

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page